En telebutik med erfaring

Tele-Hjørnet er Tønders førende telebutik. Vi har alt i mobiltelefoner og abonnementer fra de forskellige selskaber. Vi har følgende abonnement selskaber; Telia, Telenor, TDC, Telmore, Call Me, CBB og Oister. Tele-Hjørnet finder du på Storegade 20 i Tønder. Vi har et bredt udvalg af mobiltelefoner og andet it tilbehør til favorable priser. Butikken har eksisteret siden 2007, hvilket betyder vi har en del erfaring i butikken. Med vores altid glade ekspedienter kan du trygt og roligt kigge forbi, hvor vi står klar til at hjælpe uanset din opgave.
  • Altid top service og kvalitet hos os

    Hos Tele-Hjørnet gør vi en ære i at specialisere os inden for alt elektronik. Alt foregår selvfølgelig efter dine behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis du er glad, er vi glade. Alle vores produkter er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde dig noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Så kig forbi butikken, hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser.
  • Vi overholder altid aftaler og betingelser

    Tele-Hjørnet er en kvalitetsbevidst elektronik forretning der leverer kvalitetsprodukter til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere produkter, der indfrier dine forventninger i henhold til det der er aftalt. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
  • Vi har åbent i butikken når du har fri

    Tele-Hjørnet holder altid åbent når du har fri. Det betyder at du altid kan komme forbi, hvis du ønsker ny telefon eller andet nyt elektronik. Skal du have repareret din telefon eller tablet, så kig forbi butikken i dag. Vi holder åbent mandag til fredag fra kl.10:00 til 17:30 og lørdag fra kl.10:00 til 14:00.