Stort udvalg af telefoner fra kendte mærker

Mobiltelefoner

Hos Telehjørnet har vi området største udvalg af mobiltelefoner og smartphones fra forskellige producenter. Alle vores mobiltelefoner er altid de nyeste og bedste, da vi ønsker at levere af højeste kvalitet. Her på siden giver vi dig et overblik over, hvilke kendte mærker vi har i vores sortiment. Kig forbi vores butik og se vores store udvalg.
Apple blev grundlagt i 1976 af Steve Jobs og Steve Wozniak, Apple var de første til at producere – og få succes – med en smartphone, da de i 2007 udgav den første iPhone. siden 2007 har de med stor succes, udgivet en ny iPhone hvert år. Hos Tele-Hjørnet sætter vi en ære i at arbejde med Apple.

Samsung blev grundlagt i 1938 i Sydkorea, Samsung har altid været en del af eliten når det kommer til smartphones. Samsungs Flagskibs smartphone – Galaxy S-serien – udkom for første gang i 2010 da Samsung udgav Samsung Galaxy S, Siden da har de eksperimenteret meget med smartphones, og var derfor også de første til at producere en telefon med buede kanter, samsung galaxy s6 edge var revolutionerende på mange punkter.

Nokia var i 2007 verdens største mobil telefon firma, med en markeds andel på 50%, men da smartphones begyndte at storme frem, gik det voldsomt ned af bakke for Nokia, hos telehjørnet kan vi dog godt lide at være nostalgiske, og derfor har vi altid de klassiske feature phones, med almindelige knapper på lager.

Huawei er verdens 3. største producent af smartphones, og det er de blevet på rekordtid. Huawei bragede igennem med den meget populære P8 lite, og man kan i dag købe smartphones fra huawei helt ned til 799,-. vi tror på at Huawei er kommet for at blive!

Caterpillar er et mærke de fleste forbinder med store maskiner, men CAT er meget mere end bare maskiner, da CAT Startede med at producere smartphones var det kun de ydre der var imponerende, men med deres nyeste CAT S60, er de nu også med helt fremme ved de store drenge. S60 er vandtæt helt ned til 5m, desuden har den indbygget termisk kamera, så man kan måle varme og kulde, hvor end mand peger med telefonen.